Pikavuorot.fi

Waltti-matkakortti

Waltti-kortti on valtakunnallinen joukkoliikenteen matkakortti, joka toimii yli 20 keskeisen kaupunkiseudun alueella ja joka perustuu vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun. Waltti-kortilla maksaminen ja matkustaminen  on helppoa, eikä matkustamista varten tarvitse kantaa käteistä.

Waltti-matkakortti on saman kokoinen kuin mikä tahansa luottokortti tai etukortti, joita löytyy monen lompakosta. Lisäksi Waltista löytyy myös mobiiliversio osassa kaupungeista.

Kortille ladataan kausilippuja tai arvoa euroissa. Lataus onnistuu helpoiten netissä Waltin omassa Waltti-kaupassa. Lisäksi lataus onnistuu palvelu- ja myyntipisteillä, linja-autossa sekä itsepalveluautomaateissa. Jos et ole vielä Waltti-kortin haltija, voit tilata kortin netistä suoraan kotiin.

Voiko Waltti-kortilla maksaa matkan, joka on haettu Pikavuorot.fistä?

  • Vaikka Waltti-kortti on valtakunnallinen, se on myös kaupunki/vyöhykekohtainen. Pikavuorot.fi listaa reittiliikenteen aikataulut ja hinnat. Näissä matkoissa ei pääsääntöisesti voi maksaa Waltti-kortilla.

Waltti-kortti löytyy mm. näistä kaupungeista: Jyväskylä, Kajaani, Kotka, Kouvola, Lahti, Hämeenlinna ja Joensuu.

Huomaathan, että Waltti-kortti on eri kuin Matkahuollon matkakortti. Matkahuollon matkakorttikaupasta voi ostaa joko alueellisen matkakortin tai valtakunnallisen matkakortin. Matkakortille voi Waltti-kortin tapaan tallettaa kausilippuja ja arvoa.


Mukana matkassa

Onnibus VR PoriExpress Matkahuolto Savonlinja Norwegian Air Finnair